[custom_text_2

Als koud een
koud kunstje 
moet zijn

Alles voor koeltechniek en airco

Henk van Dijk Koudetechniek maakt alle koelingssystemen op maat. Van grote koel-vriesinstallaties, koelcellen, vriescellen en koud-watermachines tot wijnklimaatkasten. Geef uw verzoek maar door, niets is hem te gek. Daarnaast installeert hij ook airconditioning voor onder meer bedrijven, winkels en praktijken. Laat koeltechniek en airco installeren door de expert.

Koeltechniek

Van Dijk levert, installeert en onderhoudt al vele jaren koel- en vriessystemen in Overijssel, Groningen, Friesland en Gelderland. Van enorme complexen zoals het Thialf in Heerenveen tot een sportschool in Wolvega. Daarbij gebruikt hij alleen A-merken zoals SBS, Gunter, Daikin, Gram en Helpman. Topkwaliteit die handig te bedienen is, want uw gebruiksgemak staat voorop. Daarom werkt Van Dijk alles perfect af en stelt hij de apparatuur optimaal in zodat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Naast alle koeltechniekinstallaties is Henk van Henk Koudetechniek ook leverancier van Scotsmans ijsblokjesmachines. De machines zijn zuinig, zelfisolerend, handig te bedienen en eenvoudig schoon te houden.


 

Interesse in een koeltechniekinstallatie voor uw bedrijf?

Airconditioning

Prettiger werken, minder ziekteverzuim en een perfect binnenklimaat bij uw bedrijf: dat hoeft niet langer een illusie te zijn voor uw praktijk, winkel of bedrijfsruimte. Henk van Dijk installeert in uw bedrijf of woning Daikin, Panasonic of Midea Airconditioning. U zult na de installatie meteen merken dat er een betere balans is tussen temperatuur, aanvoer van frisse lucht en de luchtvochtigheid. Omdat de airconditioning energie-efficiënt is, bent u heel voordelig in het gebruik. Voor Henk van Dijk aan de slag gaat, bekijkt hij eerst de ruimte. Wat is nodig en wat is mogelijk in een sportschool, restaurant of dokterspraktijk? Met de juiste kennis en ervaring wordt een laag energieverbruik, beter klimaat en meer comfort uitgedacht. De airconditioning wordt helemaal passend voor uw praktijk, winkel, evenementenzaal of bedrijfsruimte ingericht.
 

Neem contact op