Als koud een koud kunstje moet zijn

Contact

Alles voor uw koeltechniek & airconditioning uit Steenwijk

Henk van Dijk Koudetechniek & Airconditioning maakt alle koelingssystemen op maat. Van grote koel-vriesinstallaties, koelcellen, vriescellen en koudwatermachines tot wijnklimaatkasten. Geef uw verzoek maar door; niets is hem te gek. Daarnaast installeert hij ook airconditioning voor onder meer bedrijven, winkels en praktijken. 

Laat koeltechniek en airco installeren door de expert

Koeltechniek

Henk van Dijk levert, installeert en onderhoudt al vele jaren koel- en vriessystemen in Overijssel, Groningen, Friesland en Gelderland. Van enorme complexen, zoals het Thialf in Heerenveen, tot een sportschool in Wolvega. Daarbij gebruikt hij alleen A-merken, zoals SBS, Gunter, Daikin, Gram en Helpman. Topkwaliteit die handig te bedienen is, want uw gebruiksgemak staat voorop. Daarom werkt Henk van Dijk alles perfect af en stelt hij de apparatuur optimaal in, zodat u er nauwelijks omkijken naar hebt. Naast alle koeltechniekinstallaties is Henk van Dijk Koudetechniek & Airconditioning ook leverancier van Scotsmans-ijsblokjesmachines. De machines zijn zuinig, zelfisolerend, handig te bedienen en eenvoudig schoon te houden.

Interesse in een koeltechniekinstallatie?

Airconditioning

Prettiger werken, minder ziekteverzuim en een perfect binnenklimaat bij uw bedrijf: dat hoeft niet langer een illusie te zijn voor uw praktijk, winkel of bedrijfsruimte. Henk van Dijk installeert in uw bedrijf of woning Daikin-, Panasonic- of Midea-airconditioning. U zult na de installatie meteen merken dat er een betere balans is tussen temperatuur, aanvoer van frisse lucht en luchtvochtigheid. Omdat de airconditioning energie-efficiënt is, is deze heel voordelig in het gebruik.

Voordat Henk van Dijk aan de slag gaat, bekijkt hij eerst de ruimte. Wat is nodig en wat is mogelijk in bijvoorbeeld een sportschool, restaurant of dokterspraktijk? Met de juiste kennis en ervaring worden een laag energieverbruik, beter klimaat en meer comfort uitgedacht. De airconditioning wordt helemaal passend voor uw praktijk, winkel, evenementenzaal of bedrijfsruimte ingericht.

Meer weten? Neem contact op